Friday, October 2, 2015

White is the new black.

Во денешниот пост друштво ќе ви прави мојата прекрасна другарка Кристина од Босна, која можеби ја знаете од аутфит пост минатата година.Таа одбра нежна бела кошула, шорцеви, црна ташничка и штикли.., на ова ладно време?!Кај нив времето е потопло, а се разбира можете секогаш да префрлите црна кожна јакна преку рамо, нели?Па така вашиот вечерен аутфит ќе биде неверојатен.Како и да е се надевам ќе ви се допадне и на мое задоволство Кристина ќе ви прави повеќе друштво оваа година.

1 comment: