Monday, November 2, 2015

Baby pink scarf.

Повторно е понеделник, а се надевам знаете што тоа значи, нели?Повторно нов пост, по мала пауза...,денешната комбинација е нешто најудобдно што можете да го одберете за есен.Памучен фустан, мек џемпер и огроомна марама, заедно со оваа прекрасна ташна.Се надевам ќе ви се допадне, а локацијата за нареден пат ќе ја сменам ви ветувам :)
Фустан:Calioppe
Чизми:Stradivarius
Марама:Zara
Џемпер:H&M
Ташна:Pull&Bear
Наочари:D&G